ENTRADA COMPLEMENTARIA

Hui 25 de Febrer hem rebut la primera sessió de tres de Formació en Igualtat de gènere per part de la Fundació InteRed. 
Aquesta fundació treballa per una educació per la transformació social que genere participació activa i compromesa amb totes les persones, a favor de la justícia, la equitat de gènere i la sostenibilitat. 
La seua missió es contribuir al gaudiment dels drets humans de les dones i els homes, treballant per a promoure la equitat, el empoderament de la dona, llenguatge inclusiu, promoció de la coeducació i centralització dels cuidats, tradicionalment considerats femenins. Amb les seus accions volen contribuir al desenvolupament d'un mon on el sexe de la persona no siga la raó de discriminació sinò part de la essencial, plural, complexa i enriquidora diversitat humana en la que creixem i per la que treballem.



Hem treballat per grups realitzant diferents dinàmiques. Primer ens hem presentat dient el nostre nom i qualsevol cosa que ens agradarà i que la seua primera lletra fora la primera del nostre nom. Desprès hem format tres grups de 5. Maria, la coordinadora ens deia una paraula com "FEMINISME" i teniem 15 segons per escriure 6 paraules relacionades amb la paraula dita. La següent dinàmica ha segut ordenador una serie de ítems de major a menor, cada grup tenia un motiu:


  • De major a menor, que dona més diners.
  • De major a menor, que es més necessari per a obtindre una millor qualitat de vida.
  • De major a menor, que contamina més. 
Els tres grups teniem els mateixos ítems però diferents raons per a ordenar.
Finalment hem realitzat una dinàmica de recrear una figura on es veies el patriarcat que envolta la nostra societat i ha segut una xica jugant a futbol i la resta fent burla. 


Inés.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ACAMPADA

SETMANA 25. LES ACTIVITATS MÉS DIVERTIDES EN EL TEU CONFINAMENT

SEMANA 26. CUENTACUENTOS - SERGIO