ACAMPADA

El passat Dimecres dia 22 de Gener, vam anar d'acampada a Benicàssim. Una acampada organitzada per part del professorat i alumnat de segon de TASOCT del Jordi de Sant Jordi, del Institut La Costera de Xàtiva, de Mallorca i també van participar alumnes de Xest. 
Aquesta acampada tractava un dels temes més importants i que més ens hauria de preocupar com es el canvi climàtic. 
El primer que vam fer, va ser reunir-nos tots i totes per fer en grups una presentació, la nostra classe es va presentar cantant una cançó sobre nosaltres mateixa. Seguidament, els dinamitzadors i les dinamitzadores ens van dividir en set grups diferents, barrejant alumnes del Jordi junt amb gent de Mallorca, Xàtiva i Xest per coneixer-nos i treballar en grup. Ràpidament tots vam fer pinya i vam començar amb els jocs i les dinàmiques. Vam realitzar molts tallers. Tallers de construir una cartera amb un cartró de llet, fer un porta espelmes amb una llauna de refresc, fer una classe ràpida de reciclatge o de zumba. 









Tots els grups van rebre una menció al final de la jornada per la seua participació.

Als més graciosos on estava Sergio i també tres companyes de classe.

Les més patosses, o a part d'estar Ana i jo, també estava un dels nostres companys de classe.

Els alumnes de segon, a la nit, van realitzar una vetlada tota relacionada amb el canvi climàtic i va ser genial, ens varen fer participar i també gaudir del que tenien preparat.



Aquesta acampada, encara que ha segut de dos dies, ens ha semblat que hem estat molt més temps. Crec que ha segut una experiència increïble, on el nostre propi grup ha fet més pinya i on hem tingut el plaer de coneixer gent meravellosa d'altres cursos i llocs. Hem fet activitats, hem fet esport, hem ballat, hem rigut i ens ho hem passat genial, fins i tot hem fet festa. 



Ara amb moltes ganes i força, ens toca preparar l'any que ve una jornada i que junts i juntes ho aconseguirem.

.

Inés.


Comentarios

Entradas populares de este blog

SETMANA 25. LES ACTIVITATS MÉS DIVERTIDES EN EL TEU CONFINAMENT

SEMANA 26. CUENTACUENTOS - SERGIO