Entrada Complementaria

La Crida 2020 s'avança aquestes Falles. Serà l'1 de març quan tingui lloc l'acte que per excel·lència, dóna principi a la festa fallera. Així ho va acordar Junta Central Fallera i consta en el Programa de Festejos de les Falles.

En 2021, la Crida se celebrarà el 28 de febrer i anirà retardant-se novament en els anys següents: 27 de febrer en 2022 i 26 de febrer en 2023.
L'1 de març, a més de ser el dia de la Crida, també hi ha altres actes des de primera hora. Consulta a continuació el programa oficial d'actes i horaris.
Despertà
crida 2020 desperta
La Crida comença amb la 'despertà'. De bon matí, l'1 de març, els fallers s'ajunten per a tirar petards pels carrers de València acompanyats per la seva banda de música. L'esforç de matinar sol estar recompensat amb una 'xocolatà'.
7.00 hores
Pregària a Santa Bàrbara a l'Església de Sant Joan de l'Hospital
7.20 hores
"Despertà" Infantil (Pirotècnia Zarzoso).
7.30 hores
"Macrodespertà". En acabar, final amb terratrèmol (Pirotècnia Valenciana). A continuació, desdejuni faller.
12.00 hores
Entrada de Bandes de Música. Sortida des de la Plaça de la Verge - Reina - Sant Vicent - Plaça de l'Ajuntament. En acabar, interpretació conjunta de «El Faller»
Mascletà:
 A les 14 hores 'Mascletà' en la plaça de l'Ajuntament de València (Pirotècnia Peñarroja).
La Crida.
Les Torres de Serrans acullen la Crida 2020, el pregó de la fallera major de València d'enguany, Consuelo Llobell, a partir de les 20.00 hores del diumenge 1 de març. A l'esperat discurs de la representant de la festa, li seguiran efectes de llum i color amb un espectacle pirotècnic.

Comentarios

Entradas populares de este blog

ACAMPADA

SETMANA 25. LES ACTIVITATS MÉS DIVERTIDES EN EL TEU CONFINAMENT

SEMANA 26. CUENTACUENTOS - SERGIO